X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
19 SEP
Jo Hamya

con Iris Llop

Jo Hamya visita Llibreria Finestres per presentar-nos Tres cambres (Editorial Base), un debut que The Guardian ha definit com «una novel·la debut plena de polèmica sobre el treball precari i l'habitatge, i els efectes d’aquests sobre les ambicions de les dones».


Tres cambres segueix al llarg d'un any el recorregut d'una jove que es trasllada d'una habitació llogada a Oxford —on treballa com a assistent de recerca— a un sofà d'una desconeguda –tot el que es pot permetre com a editora eventual d'una revista de societat– i, finalment, a la seva llar d'infantesa, on s'ha vist obligada a tornar, sense feina, a una habitació pròpia que també és fora del seu abast. A mesura que la política es dirigeix cap al nacionalisme, els carrers s'omplen de manifestants i les notícies es donen amb comptagotes per telèfon, la protagonista lluita per viure una vida significativa en els seus propis termes mentre es pregunta constantment si mai es podrà permetre el luxe de fer-ho. 

Jo Hamya, «una escriptora excepcional» en paraules de Claire-Louise Bennett, ens lliura amb Tres cambres «una de les exploracions de classe més sinceres i subtils dels darrers anys per part d'una novel·lista anglesa». 


Jo Hamya (1997) és escriptora i acadèmica establerta a Londres. Ha escrit per al New York Times, el Financial Times i és copresentadora del pòdcast del Booker Prize. Actualment, està realitzant un doctorat en sociologia literària i internet al King's College de Londres. 

Iris Llop (Barcelona, 1990) imparteix classes al grau d’Estudis Literaris de la UB i al grau d’Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya. És col·laboradora de la revista Caràcters i crítica literària de la revista La Lectora. També és l’organitzadora dels clubs de lectura de la Llibreria l’Odissea i del Museu d’Història de Catalunya. 


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09