X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
16 OCT
Francesc Serés

amb Jordi Amat

El món interior (Proa) és un relat personal, una indagació europea, un llibre extraordinari. El seu autor, Francesc Serés, el presentarà acompanyat del periodista i escriptor Jordi Amat


A El món interior, Francesc Serés parteix de vivències directes o pròximes, de vides anònimes, d’històries reals d’amor i supervivència per aixecar una autèntica “història europea”. El món interior parteix de tres moments i espais històrics de l’Europa dels últims cent anys: la Guerra Civil Espanyola, la II Guerra Mundial i la guerra entre Ucraïna i Rússia. L’autor treballa amb elements de la pròpia experiència personal: les vivències familiars al Front d’Aragó, l'exploració de la memòria oculta de Berlín (on l’autor i la seva dona russa acullen refugiats ucraïnesos), el rescat de la memòria a través del col·leccionisme obsessiu d’àlbums familiars, etc. El relat testimonial de Serés té una sensibilitat i una vibració humana que deixa petja en el lector. 


Francesc Serés (Saidí, 1972) ha publicat la trilogia de novel·les De fems i de marbres, els reculls de contes de La força de la gravetat, Contes russos i Mossegar la poma. També ha escrit dues obres de no ficció, Matèria primera i La pell de la frontera. Amb La casa de foc (2022) va guanyar el Premi Proa de Novel·la i el Premi Llibreter. Ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Literatura, el Premi Ciutat de Barcelona i el Premi Llibreter, entre altres. 

Jordi Amat (Barcelona, 1978) és filòleg i escriptor. Ha publicat, entre d’altres, les biografies de Ramon Trias Fargas o Josep Maria Vilaseca Marcet i ha escrit els assaigs Las voces del diálogo, El llarg procés i La primavera de Múnich. Ha editat diversos clàssics de la prosa hispànica de no ficció (de Cela a Gaziel, de Pla a Ridruejo). Amat també  és autor d’El fill del xofer i de Vèncer la por, els dos publicats per Edicions 62. Actualment coordina el suplement Babelia d’El País.  


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09