X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
25 OCT
Júlia Bacardit

amb Pep Antoni Roig

Corresponsal d’enlloc (Pòrtic) és un testimoni jove, vital i periodístic a la perifèria d’Europa. 


Les dificultats laborals i un cert impasse vital empenyen la jove periodista Júlia Bacardit —coneguda sobretot pel pòdcast Les Golfes i per l’impacte d’un agut dietari sentimental— a acceptar l’oferta de corresponsal d’una agència de notícies a Bucarest, la capital de Romania, un país amb uns codis culturals diferents que li serveixen per agafar distància de Catalunya. Les inquietuds, contradiccions i aspiracions de l’autora cristal·litzen en paral·lel amb la coneixença del país, de les noves amistats i, sobretot, d’un amor poderós. Si bé la rutinària corresponsalia s’esllangueix, creix la fascinació per un país marcat per l’arrel llatina, l’ànima eslava i la viva presència del món gitano. 


Júlia Bacardit (Barcelona, 1991) és periodista i escriptora. El 2017 va cofundar la revista de creació literària Branca, és la meitat del pòdcast Les Golfes i col·labora a la premsa escrita. És autora d’El preu de ser mare (Apostroph, 2019) i Dietari sentimental (Medusa, 2023). 

Pep Antoni Roig (Barcelona, 1988) és escriptor i director creatiu en una productora audiovisual. En l'actualitat és columnista al diari ElNacional.cat. L'any 2017 debuta amb Abans de la boira, la seva primera novel·la, i enguany ha publicat L’aire de les coses (Ara Llibres), un llibre amb tocs autobiogràfics escrit sota la influència de Josep Maria Espinàs. 


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09