X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
22 OCT
Llibre-mur

Club de lectura moderat per Carlos Acevedo

L’enigma de l’ocell blau, de Nii Ayikwey Parkes (Club Editor)

Dimarts 22 d’octubre del 2024, a les 18.30h, al Club Diógenes (Diputació, 249)

En el marc de la intervenció Serge Atukwey Clottey. Més enllà de la pell, el Museu Tàpies ens proposa un club de lectura amb la col·laboració de diverses llibreries. La selecció dels llibres estarà relacionada amb temàtiques presents en la pràctica de Clottey, com l’ecologia, el canvi climàtic i les migracions imposades pel sistema econòmic mundial. El club de lectura es presenta com un espai d’intercanvi de reflexions al voltant de lectures necessàries en un context d’emergència social i climàtica com el que vivim.

Llibre-mur (1990) és una obra d’Antoni Tàpies que dóna títol al cicle de clubs de lectura que des de fa uns anys el Museu Tàpies organitza amb la col·laboració de llibreries del barri al voltant de les exposicions en curs. L’interès de Tàpies pel llibre, com a objecte i com a font de coneixement, i el fet que el museu ocupi l’espai d’una Antiga editorial, la Montaner y Simón, fan propicis aquest tipus de diàlegs al voltant de l’escriptura, la lectura i l’art.

Llibreria Finestres acollirà la sessió del dimarts 22 d’octubre del 2024, en què comentarem la lectura de L’enigma de l’ocell blau de Nii Ayikwey Parkes (Club Editor), amb Carlos Acevedo, llibreter de Finestres.


Activitat en col·laboració amb el Museu Tàpies.

Crèdit imatge: Façana del Museu Tàpies intervingut per Serge Attukwei Clottey amb la instal·lació Més enllà de la pell, Barcelona, 2024 © Museu Tàpies. De la fotografia: Eva Carasol, 2024.


Horari: 18:30 - 19:30h
Preu: Gratuït
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09