X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
25 NOV
Pere Antoni Pons

amb Núria Bendicho

Comparant la trajectòria de sant Pau amb la de l’intrigant Joseph Fouché o les diferents etapes pictòriques de pintors com Pablo Picasso, l’escriptor Pere Antoni Pons analitza a Caure del cavall (Fragmenta Editorial) diversos aspectes de la idea de canvi. 


De camí a Damasc, Saule sent la veu de Jesús i cau del cavall. És així com aquell que havia estat un furibund perseguidor de cristians va convertir-se en el gran predicador del cristia­nisme. Des d’aleshores, Caure del cavall és sin­ònim de patir una transformació profunda. ¿Però què vol dir, canviar? ¿Hi ha cap diferència profunda, entre Saule i Pau? ¿Canviem, les persones, al llarg de la vida? ¿O simplement tenim una personalitat estable que orientem cap a objectius diferents segons les circumstàncies del moment?  

Caure del cavall forma part de col·lecció Assaltar la Bíblia ofereix llibres d’assaig sobre temes contemporanis per mitjà de la relectura de passatges bíblics cèlebres. Amb un estil fresc, amb una mirada humanista i transversal, amb el convenciment que els textos clàssics són grans eines per pensar els reptes del present. 


Pere Antoni Pons (Campanet, Mallorca, 1980) és periodista i escriptor. Ha publicat, entre altres, els reculls de poemes El fibló i la festa (2003) i Dilema d’energies (2022), els llibres-entrevista La vida, el temps, el món: sis dies de conversa amb Joan Francesc Mira (2009) i Guillem Frontera. Paisatge canviant amb figura inquieta (2017), les novel·les Tots els dimonis són aquí (2011) i Contra el món (2023), els llibres de perfils Un arxipèlag radiant (2019) i Protagonistes imminents (2023), i el recull d’articles i d’entrevistes Quan t’acorralen les flames. Mirades sobre les Mallorques d’avui (2023). Col·labora regularment en premsa fent entrevistes, articles d’opinió, crítica literària i d’art, i reportatges i cròniques de temàtica cultural i sociopolítica. 

Núria Bendicho Giró (Barcelona, 1995) és llicenciada en Filosofia. En bona part autodidacta, s’ha passat la joventut viatjant i llegint en biblioteques. Terres mortes és la seva primera novel·la.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09