X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Compartir
Guardar en favorits
28 ABR
blanca arias

amb Marta Sesé Fuentes

A través d'un recorregut que entrellaça les pràctiques artístiques contemporànies amb els feminismes, Blandito blandito o ¿Qué le hacemos les feministas al arte? (Cielo Santo) reuneix un almanac d'estratègies per resistir a la duresa de l'ordre patriarcal i colonial. 


Blandito blandito o ¿Qué le hacemos les feministas al arte? és un passeig per diverses textures del tou convocades per desig de generar un paisatge de plecs en el món de la fermesa, un arxiu de gestos dolços per fer front a desafecció i al desaferrament. És possible estovar el museu? Poden les entranyes imposar-se a la mirada? A través d'un recorregut que entrellaça les pràctiques artístiques contemporànies amb els feminismes, el llibre anhela reunir un almanac d'estratègies toves per resistir la duresa de l'ordre patriarcal i colonial.

Blandito blandito o ¿Qué le hacemos les feministas al arte? és el tercer llibre fora de col·lecció de l'editorial Cielo Santo, després de La Virus (Linda Stupart) i Circuito cerrado de vigilancia (Mayte Gómez Molina).  


blanca arias (ella / elle) és artista-investigadora, mediadora i comissaria. Graduada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona i màster en Estudis Comparats per la Universitat Pompeu Fabra. La seva pràctica es desenvolupa en l'àmbit de la imatge, des d'on fabula sobre possibles gestualitats i materialitats lesbofeministes. Actualment, és part del Departament de Programació Pública i Social de la Fundació Miró, és educadora al MACBA, voluntària de l'arxiu Ca la Dona i forma els col·lectius Bestiari Queer i amor rumor, ambdós ubicats en la intersecció de l'art, la pedagogia i el pensament crític. Blandito blandito. ¿Qué le hacemos les feministas al arte? és el seu primer llibre. 

Marta Sesé Fuentes és graduada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona i Màster en Història de l'Art Contemporani i Cultura Visual per la Universitat Autònoma de Madrid, la Universitat Complutense de Madrid i el Museu Reina Sofía. Treballa i investiga des de la pràctica del comissariat, l'edició i la crítica d'art. Els seus interessos giren al voltant de la revisió crítica dels imaginaris, la resistència a la homogeneïtzació estètica i de l'experiència, les temporalitats i el seu vincle amb la matèria i la construcció de formes de pertinença. Actualment és coordinadora editorial del MACBA i escriu en diferents revistes especialitzades en cultura contemporània. També és co-fundadora del projecte Higo Mental. Amb els seus projectes ha estat present al CA2M, MNAC, Conde Duque, Homesession, Dilalica, Arte92, Akademin Valand, MACBA, Can Felipa, Arts Santa Mònica, entre altres.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09