Trobada amb Marina Espasa
L’escriptora Deborah Levy ha guanyat molta popularitat arran de la publicació dels seus tres volums de memòries Coses que no vull saber, El cost de viure i Propietats reals (editades en un sol volum, en català, a Angle i, per separat, en castellà, a Penguin Random House). A tots tres, a banda de repassar els fets i les persones que li han marcat la vida i d’amanir-ho amb un humor i visió càustica envejables, reflexiona de manera aguda i original sobre la condició femenina en relació amb l’escriptura: què significa ser dona (i mare) i escriure, què significa crear personatges femenins. Però Levy és novel·lista, a més de dramaturga, i ens ve a presentar una de les seves novel·les: L’home que tot ho veia/El hombre que lo vio todo (Angle/Penguin Random House).
Conversarà amb Marina Espasa, traductora de les seves autobiografies al català.
Deborah Levy, nascuda a Johannesburg, és una de les novel·listes i dramaturgues més reconegudes del Regne Unit. El seu pare va pertànyer al Congrés Nacional Africà de Nelson Mandela i va ser empresonat per això. En sortir de la presó, tota la família va emigrar a Anglaterra. Levy ha estat professora d’arts creatives al Trinity College de Cambridge i ha dirigit la companyia de teatre MANACT.
*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.